Nem csodálkozunk azon, hogy egyre népszerűbbek a téli csapatépítések, hiszen télen is szükséges a csapat aktivizálása, a csapaton belüli kohézió erősítése, ráadásul többféle eszköz is rendelkezésre áll ennek a célnak a megvalósításához az év eleji időszakban is. Téli outdoor, téli aktív indoor vagy téli karitatív csapatépítő programjainkról bővebben itt olvashat.

Ne engedje csapatát téli álmot aludni! Vigye ki őket a természetbe, amely télen is csodaszép és izgalmas, egy TÉLI OUTDOOR csapatépítésre, vagy válasszon AKTÍV INDOOR vagy TÉLI KARITATÍV CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMJAINK közül!

 

 teli csapatepites

Ne engedje csapatát téli álmot aludni! Vigye ki őket a természetbe, amely télen is csodaszép és izgalmas, egy TÉLI OUTDOOR csapatépítésre, vagy válasszon AKTÍV INDOOR vagy TÉLI KARITATÍV CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMJAINK közül!

Mivel fontos számunkra a megújulás, hétvégén tartottuk idei első, képzéssel összekötött belső csapatépítésünket. A sok tanulás mellett, régi és új kollégáinkkal volt időnk egy kis játékra és szórakozásra is :) A Hun Bow jóvoltából kipróbálhattunk egy új íjjátékot, ahol biztonságos keretek között harcolhattak egymással csapataink.

Tovább

Boldog új évet és hatékony csapatműködést kívánunk minden kedves ügyfelünknek és barátunknak! 2018-ra új csapatépítő programokkal, tréningekkel és kihívásokkal készülünk, miközben reméljük, hogy mi is folyamatosan fejlődünk az Active Training csapat tagjaiként.