Az Év Outdoor Csapata fotópályázatának és természet art versenyének első helyezett fotói. Gratulálunk a nyertesnek, a Scitec Bázis és a DFT csapatának! Jutalmatokat hamarosan elpostázzuk Nektek! :)

Köszönjük az összes beérkezett fotót, nem volt egyszerű dolga a zsűrinek! Csak így tovább, örökítsétek meg a természet szépségeit, vagy a legjobb élményeiteket, amikor csak tehetitek! :)
Várunk Titeket jövőre is az Év Outdoor Csapata kalandtúra versenyen!

Fotópályázat győztese

Természet Art győztese

Idén is megrendezésre kerül az Év Outdoor csapata programunk, immáron negyedik éve. Szeretettel várunk Benneteket a tavasz köszöntésére április második szombatján – a megszokott útvonalon, viszont vadonatúj kihívásokkal. Legyen Tietek az Év Outdoor csapata cím és a véndorkupa! :) Jelentkezés

Mivel fontos számunkra a megújulás, hétvégén tartottuk idei első, képzéssel összekötött belső csapatépítésünket. A sok tanulás mellett, régi és új kollégáinkkal volt időnk egy kis játékra és szórakozásra is :) A Hun Bow jóvoltából kipróbálhattunk egy új íjjátékot, ahol biztonságos keretek között harcolhattak egymással csapataink.

Tovább

Ne engedje csapatát téli álmot aludni! Vigye ki őket a természetbe, amely télen is csodaszép és izgalmas, egy TÉLI OUTDOOR csapatépítésre, vagy válasszon AKTÍV INDOOR vagy TÉLI KARITATÍV CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMJAINK közül!

Boldog új évet és hatékony csapatműködést kívánunk minden kedves ügyfelünknek és barátunknak! 2018-ra új csapatépítő programokkal, tréningekkel és kihívásokkal készülünk, miközben reméljük, hogy mi is folyamatosan fejlődünk az Active Training csapat tagjaiként.