Az Active Training csapatába keressük új csapattagunkat: 

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAM ÉS TRÉNING SZERVEZŐT

 atcsapat

Nem csodálkozunk azon, hogy egyre népszerűbbek a téli csapatépítések, hiszen télen is szükséges a csapat aktivizálása, a csapaton belüli kohézió erősítése, ráadásul többféle eszköz is rendelkezésre áll ennek a célnak a megvalósításához az év eleji időszakban is. Téli outdoor, téli aktív indoor vagy téli karitatív csapatépítő programjainkról bővebben itt olvashat.

Ne engedje csapatát téli álmot aludni! Vigye ki őket a természetbe, amely télen is csodaszép és izgalmas, egy TÉLI OUTDOOR csapatépítésre, vagy válasszon AKTÍV INDOOR vagy TÉLI KARITATÍV CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMJAINK közül!

 

 teli csapatepites

Csapatépítés télen?
A téli időszakban is szüksége van a csapatnak együttlétre, közös játékra, élményekre, tanulásra.

  • Évindító-Évzáró programok: Erősíti a csapatot és a csapat jóllétét, ha a csapattagok együtt zárják és indítják az évet.
  • Aktív indoor programok: Nálunk az indoor csapatépítő programok ugyanolyan élménygazdagok és fejlesztőek, mint az outdoor programok.
  • Téli outdoor programok: A téli természet csodálatos, különleges. Téli outdoor programjaink a csapattagoknak olyan tapasztalásokra adnak lehetőséget, amelyek más évszakokban nem elérhetőek.
  • Online programok: Megvalósításuk nem függ az időjárástól, jó lehetőség az egymástól távol dolgozó és/vagy kevés idővel rendelkező hazai vagy nemzetközi csapatoknak.

A téli csapatépítő programok költséghatékonyak.
Gondoskodjon csapatáról a téli időszakban is!

Mivel fontos számunkra a megújulás, hétvégén tartottuk idei első, képzéssel összekötött belső csapatépítésünket. A sok tanulás mellett, régi és új kollégáinkkal volt időnk egy kis játékra és szórakozásra is :) A Hun Bow jóvoltából kipróbálhattunk egy új íjjátékot, ahol biztonságos keretek között harcolhattak egymással csapataink.

Tovább