Év végén az Active Training csapata is elvonult a Börzsönybe csapatot építeni, és felkészülni a következő évre.Úgy gondoljuk, hogy akkor tudunk más csapatoknak hatékonyan segíteni a csapatépítésben, ha saját magunkat is fejlesztjük egyéni és csapat szinten is.

Immár harmadszorra gyűlt össze a MAPEI Kft. lelkes csapata, hogy ismét ott segítsen, ahol igazán nagy szükség van rá, ahol az elkészült produktum valóban a közösséget szolgálja. Két éve egy miskolci óvodát újítottak fel kívül-belül, tavaly hátrányos helyzetű, sérült és fogyatékkal élő gyerekekkel eveztek együtt sárkányhajóban. Idén egy klasszikus csr csapatépítő tréninget gazdagítottak saját innovatív ötleteikkel, hogy a Fertő-hansági Nemzeti Parkban működő Pisztráng Kör Egyesület tevékenységét, ezáltal kicsik és nagyok természeti nevelését támogathassák karitatív munkájukkal.

Az Active Training szervezésében, a Mapei Kft. csapatépítő tréning keretében szépült meg a miskolci Lorantffy Zsuzsanna Óvoda. A karitatív csapatépítő tréning a csapat és az óvodások szerint is elérte a célját: a csapatépítés résztvevői úgy érezték, hogy a közösen végzett, karitatív munka még jobban összekovácsolta őket, a gyerekek pedig azóta is élvezik a csapatépítés során felújított játékokat, termeket, kertet.

A csapatépítés videói itt érhetőek el: Mapei CSR csapatépítés 1 és Mapei CSR csapatépítés 2