Itt a tavasz, az outdoor csapatépítés ideje! Az Active Training csapata az elmúlt hónapokban sem aludt téli álmot! Új outdoor helyszíneket fedeztünk fel az országban, és új outdoor programokat fejlesztettünk ki ügyfeleinknek 2014-re. Az új tematikus outdoor programok a honlapunkon a „Hegyeken" és „Tematikus programok" menüpont alatt találhatóak.

Márciusban az Active Training animátor csapatának továbbképzést tartottunk, hogy az idei évnek még felkészültebben vágjunk neki, és nemcsak trénereink és programvezetőink, de animátoraink háttértudása is tovább mélyüljön a tapasztalati tanulás alapú csapatépítés terén.

Az Active Training egyre több ügyfele téli álom helyett is csapatot épít. Novembertől áprilisig is rengeteg lehetőség van a csapatépítésre. 

A legnépszerűbb téli outdoor csapatépítő programok a gyalogtúrás-kincskeresős csapatépítések a havas erdőkben, a téli kajaktúrák a melegvízű Hévíz-patakon, a barlangok titkát kutató barlangtúrás programok, de ugyanilyen közkedveltek ebben az időszakban a különböző tematikájú indoor csapatépítő tréningek is, amelyek szintén a saját és közös élményre épülnek.

A tavalyi sikerre való tekintettel idén is folytatódik a Karitatív Sárkányhajó Roadshow! A hagyományos karitatív csapatépítő programok (óvodafelújítás, parkosítás, faültetés stb.) mellett az Active Training számos saját fejlesztésű, a szokásostól eltérő karitatív csapatépítő programot  is kínál ügyfeleinek.

Régóta szerettük volna a saját élményű tanulás és csapatépítés terén szerzett tudásunkat más területen is hasznosítani, és decemberben ez is megvalósult! Gyerek és felnőtt csoportoknak tartottunk nagy sikerrel olyan Élmény-Szülinapokat, amelyeken az ünnepelt és vendégei tárgyi ajándékok helyett KÖZÖS ÉLMÉNYT kaptak ajándékba, és olyan tapasztalatokat, amelyek által szórakoztató módon és játszva fejlődött kapcsolatunk önmagukkal, másokkal és a nagyvilággal. AZ Élmény-Szülinap jó mulatság és hasznos tanulás egyben! További információ az Active Training által kifejlesztett élménypedagógiai alapú szülinapi programokról hamarosan itt.

Mosolygós arcok, nagy lelkesedés és igazi csapatszellem jellemezte az „Év Outdoor Csapata" kalandtúra verseny résztvevőit. Gratulálunk minden csapatnak, akik a reggeli eső ellenére rajthoz álltak, és teljesítették a kalandtúrát! Kitartásuk jutalma az volt, hogy a célban már napsütés, finom ételek, italok és sok-sok értékes outdoor ajándék várta őket. Na meg a büszkeség érzése, hogy legyőzték önmagukat és két hegycsúcsot is!