Elkezdődött a 2016-os szezon nálunk is, egy izgalmas éjszakai fejlámpás túrával indítottunk a Börzsönyben egy 60 fős csapattal! És még aznap éjszaka hideg sem volt! Gyertek ti is, a csapatépítés télen is nagy élmény!

Nálunk, az Active Training-nél mindenki nagyon szereti az állatokat, együtt élünk velük, tiszteljük őket, sokat TANULUNK TŐLÜK. Ilyenkor, az ünnepek környékén még nagyobb szüksége van az állatvédő egyesületeknek a támogatásra, mert ilyenkor kevésbé vannak fókuszban, ezért úgy döntöttünk, hogy inkább jusson kicsit kevesebb ajándékokra, és több élelem azoknak a kutyusoknak, akik ezt a karácsonyt még gazdira várva töltik egy olyan állatvédő egyesületnél, akik jövőre egy otthont szeretnének létrehozni azoknak az öreg kutyáknak, akik már senkinek sem kellenek. Keressen bennünket 2016-ban, ha szeretné csapatával támogatni őket egy karitatív csapatépítő programmal!

Az ünnepekre való készülődés és a decemberi csapatépítő programok mellett jutott időnk egy kis visszatekintésre is 2015-re, egy közös vacsora keretében. Legkedvesebb fotóink saját magunkról.

Tréner, outdoor tréner és outdoor animátor képzés indul 2015. október 23-tól az Active Training és az In Dynamics Consulting közös szervezésében. Részletek itt.

A 2014-es foci világbajnokság és egy igazi fociparadicsom ihlette legújabb csapatépítő programunkat, amelyen a felnőttek és támogatott gyerekek együtt rúgják a labdát, és szereznek egymásnak egyedi és maradandó élményt.

Az Active Training egyik legnépszerűbb programja az „Erő(d)próba" outdoor csapatépítő program a Monostori Erődben, Komáromban, a Duna partján. Az Erőd nemrég elkészült imázs filmjébe csapatunk is bekerült munka közben. A kisfilm 43. másodpercénél beülőben és karabinerekkel falat mászunk az Erőd falán egyik kedves ügyfelünkkel.