Boldog új évet és hatékony csapatműködést kívánunk minden kedves ügyfelünknek és barátunknak! 2018-ra új csapatépítő programokkal, tréningekkel és kihívásokkal készülünk, miközben reméljük, hogy mi is folyamatosan fejlődünk az Active Training csapat tagjaiként.

Szi Zsolt tréner kollégánk In Dynamics Consulting-nak adott interjúját az alábbi linkre kattintva tekinthetitek meg: Ugrás az interjúra

Az idei Év Outdoor Csapata túraversenyen az időjárás is a résztvevők lelkesedése mellé állt, nem esett az eső, áprilisi kirándulóidőben zajlott le az esemény! Nagyon köszönjük a résztvevő csapatoknak, hogy eljöttek, és vidáman megküzdöttek a kihívásokkal.

A tél lassan felenged, közeledik a tavasz, és a tavasszal mi is megújultunk! Az elmúlt hónapokban nem aludtunk téli álmot, helyette új helyszíneket fedeztünk fel az országban, és új csapatépítő programokat fejlesztettünk ki ügyfeleinknek 2017-re. Jó böngészést kívánunk az új Active Training csapatépítések között!

Bár a csapatépítés hagyományosan a tavaszi, nyári és kora őszi hónapokra koncentrál, ügyfeleink körében egyre népszerűbbek téli csapatépítéseink, hiszen novembertől áprilisig is rengeteg lehetőség rá.
A legnépszerűbb téli outdoor csapatépítő programok a gyalogtúrás-kincskeresős csapatépítések a havas erdőkben, a téli kajaktúrák a melegvízű Hévíz-patakon, a barlangok titkát kutató barlangtúrás programok, de ugyanilyen közkedveltek ebben az időszakban a különböző tematikájú indoor csapatépítő programok is, amelyek szintén a saját és közös élményre épülnek.

2016 végén mi is elvonultunk a Mátrába csapatot építeni, és felkészülni a következő évre. Úgy gondoljuk, hogy akkor tudunk másoknak hatékonyan segíteni a csapatépítésben, ha saját magunkat is fejlesztjük egyéni és csapat szinten is.
Ezért minden évben nagyon várjuk ezeket az alkalmakat, amikor együtt lehetünk egy szép, természetközeli helyen, mobiltelefonok, térerő és hétköznapi ügyeink nélkül, és újra tanulhatunk önmagunkról, egymásról és a szakmánkról.