30530664 1638465819562275 3645032907531091968 n

Az idei Év Outdoor Csapata túraversenyen is gyönyörű időnk volt, sok lelkes csapat tartott velünk, akik egy napra kiszakadtak a természetbe. Nagyon köszönjük a résztvevő csapatoknak, hogy eljöttek és vidáman megküzdöttek a kihívásokkal.

Az Active Training csapatába keressük új csapattagunkat: 

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAM ÉS TRÉNING SZERVEZŐT

 atcsapat

Nem csodálkozunk azon, hogy egyre népszerűbbek a téli csapatépítések, hiszen télen is szükséges a csapat aktivizálása, a csapaton belüli kohézió erősítése, ráadásul többféle eszköz is rendelkezésre áll ennek a célnak a megvalósításához az év eleji időszakban is. Téli outdoor, téli aktív indoor vagy téli karitatív csapatépítő programjainkról bővebben itt olvashat.

Ne engedje csapatát téli álmot aludni! Vigye ki őket a természetbe, amely télen is csodaszép és izgalmas, egy TÉLI OUTDOOR csapatépítésre, vagy válasszon AKTÍV INDOOR vagy TÉLI KARITATÍV CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMJAINK közül!

 

 teli csapatepites

Ne engedje csapatát téli álmot aludni! Vigye ki őket a természetbe, amely télen is csodaszép és izgalmas, egy TÉLI OUTDOOR csapatépítésre, vagy válasszon AKTÍV INDOOR vagy TÉLI KARITATÍV CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMJAINK közül!

Mivel fontos számunkra a megújulás, hétvégén tartottuk idei első, képzéssel összekötött belső csapatépítésünket. A sok tanulás mellett, régi és új kollégáinkkal volt időnk egy kis játékra és szórakozásra is :) A Hun Bow jóvoltából kipróbálhattunk egy új íjjátékot, ahol biztonságos keretek között harcolhattak egymással csapataink.

Tovább