Kedves Ügyfeleink! Veletek együtt nagyon várjuk a személyes találkozásokat és csapatépítéseket! Elindult az országban a nyitási folyamat, de még mindig az átmenetben vagyunk, kérdésekkel és bizonytalanságokkal, különböző szükségletekkel, igényekkel. Tíz éve bíztok bennünk, azon dolgozunk, hogy a bizalmatokra továbbra is rászolgáljunk. Úgy látjuk, hogy most akkor tudunk nektek a legjobban segíteni, ha új, izgalmas, tesztelt és jól működő, minőségi ONLINE és OFFLINE (OUTDOOR ÉS INDOOR) csapatépítő programokat egyaránt kínálunk nektek.

online offline csapatépítés

Béres Alexandra és Sarló Emese, egy fizikai és egy készségfejlesztő tréner/coach összefogásából született ez a komplex értékmegőrző/megtartó program a Covid-19 vírus megjelenése miatt kialakult helyzetre válaszul. Célunk a programmal a szervezetek támogatása a munkatársak testi-lelki egészségének, az egyéni és csapat jóllétnek, a csapatszellemnek és az eredményességnek a megőrzésében, a munkatársak megtartásában - a pandémiás időszakban és utána is. A programcsomag elemei a csapat szükségletei szerint választhatóak.megőrző program logo kicsi

online csapatepites 3

Elérhető az ONLINE CSAPATÉPÍTŐ ÉLMÉNYPROGRAM KATALÓGUSUNK!

Online csapatépítő élményprogramjaink elsősorban abban nyújtanak segítséget a munkatársaknak, hogy kapcsolódni tudjanak egymáshoz, közös, pozitív élményekhez jussanak, megtapasztalják a hatékony együttműködést az online térben (azt, hogy ott is lehetséges), felszabaduljanak a mindennapi stressz alól, növekedjen a pozitív attitűdjük és motivációjuk.

30530664 1638465819562275 3645032907531091968 n

Az idei Év Outdoor Csapata túraversenyen is gyönyörű időnk volt, sok lelkes csapat tartott velünk, akik egy napra kiszakadtak a természetbe. Nagyon köszönjük a résztvevő csapatoknak, hogy eljöttek és vidáman megküzdöttek a kihívásokkal.

Az Active Training csapatába keressük új csapattagunkat: 

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAM ÉS TRÉNING SZERVEZŐT

 atcsapat

Nem csodálkozunk azon, hogy egyre népszerűbbek a téli csapatépítések, hiszen télen is szükséges a csapat aktivizálása, a csapaton belüli kohézió erősítése, ráadásul többféle eszköz is rendelkezésre áll ennek a célnak a megvalósításához az év eleji időszakban is. Téli outdoor, téli aktív indoor vagy téli karitatív csapatépítő programjainkról bővebben itt olvashat.