Ikea logo

„Áruházunk több éve vesz részt csapatépítő progarmon az Active Training csapatával. Idén a kétnapos programot nagy várakozás előzte meg a csapattagok részéről. A két nap alatt nagyon sok új élményt gyűjtöttünk, játszva, szórakoztató módon tanultunk magunkról, egymásról és hogy hogyan tudunk még jobban együttműködni a csapaton belül. Élményeinket magunkkal tudtuk hozni a hétköznapokba, új tudásunk azóta is segíti a mindennapi munkánkat. Köszönjük az Active Training csapatának, hogy segített céljaink elérésében!"

Árvai Eszter - IKEA Lakberendezési Kft.

audi logo

Nemrég alakult részlegünk azzal a céllal érkezett a monostori erőd falai közé, hogy kifelé menet már egy csapatként távozzon. A különböző állomásokon az együtt gondolkodás képessége, a bizalom, az együttműködés mellett, a kommunikáció is fejlődött. A drótköteles feladat volt mindenki kedvence. A szellemileg és fizikailag is izzasztó feladatok után a jutalom sem maradt el. Hasznos és szórakoztató tréningen vagyunk túl, amely egy exkluzív környezetben zajlott le. Köszönjük a szervezést.

Döbörhegyi Ákos - Audi Hungária Motor Kft.

HP

Ez év közepén vettünk részt 60 fővel az ActiveTraining által szervezett csapatépítő tréningen. A kollégák egyértelmű visszajelzése alapján a tréning elérte a célját, mindenki jól szórakozott és jól érezte magát. A trénerek kedvesek, szolgálatkészek voltak és mindvégig kézben tartották a programot. A három sárkányhajó közötti verseny és az azt megelőző bemelegítés próbára tette az állóképességünket, de megerősítette azt a hitünket, hogy közösen többre vagyunk képesek."

Mezei Ferenc - Hewlett Packard

schneider

"Emese, mint programvezető, kitűnő munkát végzett, a kétnapos, 120 fős program végig professzionális volt, és emellett könnyednek hatott. Emese az előre megbeszélt elemek mellett a helyszínen is elő tudott húzni olyan ötleteket a tarsolyából, amelyek még jobban feldobták az eseményt az épp aktuális időjárási és helyszíni adottságokhoz idomulva. A tervezéstől a kivitelezésig igazi partnerként és ötletgazdaként dolgozott velünk együtt, és biztos vagyok benne, hogy ez a jövőben sem lesz másként."

Berkes Áron - Schneider Electric

sodexo

Személy szerint örülök, hogy végre olyan céggel dolgozhatunk együtt, aki igyekszik mindent megtenni a partnere érdekében, konstruktívan bevon minket a programok megtervezésébe és nem csak egy sablonos standard csomagot kapunk. A fiatalos lendület és a jókedv, amit az Active tréning csapata sugároz, már megalapozza a kollégáink Activ :-) részvételét. Köszönjük és csak így tovább!

Mészáros András - Sodexo

decathlon

"Kereskedelmi és kommunikációs csapatunk egy télvégi kajaktúrán vett részt Emese vezetésével. Az élmény egyedülálló volt, túravezetőnk felkészült volt, és mindenre gondolt. Bemelegítő csapatépítő játékokkal, frissítőkkel, törülközőkkel készült, és még az sem zökkentette ki, amikor egyik kollégánk (a puszta véletlen folytán!) :) belefordult a vízbe a kajakjával. Csapatunk összerázódott, azóta is jólesik arra gondolnunk, hogyan sodródtunk alulról melegített kajakjainkkal, márciusban, 5 fokban a Hévízi-patakon. Imádtuk! :)"

Lyócsa Lívia - Decathlon

RWE logo 550x300

"Mit Emese hatten wir zwei Tage am Tisza See verbracht. Die größte Herausforderung war es die Gruppe aus vielen neu dazugekommenen Kollegen zu eine Team zu vereinbaren, welches mit den verschiedenen Aufgaben, die am Ende nur mit der Kraft aller zu bewältigen war super gelungen ist. Emese legt schon von Beginn an sehr viel Wert auf die Organisation des Teambuilding und auf das Verstehen der Anforderungen. Die Aufgaben waren Perfekt auf die Verschiedenartigkeit der Kollegen ausgerichtet, am Ende waren alle Kollegen sehr zufrieden und es gab besonders gute Rückmeldungen."

Oláh Zsófia - RWE IT Magyarország Kft.

UPC

Szeretném megköszönni nektek az idei csapatépítés szervezését, ami hasonlóan a tavalyi csapatépítéshez ismét remekül sikerült.A kollégák visszajelzései alapján mindenki nagyon jól érezte magát. Mindenkinek sikerült csapatban együtt működni és az általatok szervezett lézerharc során és a kijelölt feladatott 100% ban teljesíteni.Olyan kollégák is kedvüket lelték a mozgásban és feledatokban akik az elején kicsit féltek a programtól. Mindannyian reméljük, hogy amennyiben a jövő évben is lesz csapatépítésre lehetőségünk azt a programot is a ti szervezésetekben tudjuk eltölteni, ugyan olyan jó kedvel és lendülettel mint az elmúlt két évben.

UI: A csapatépítés miatt a Kollégáim és Főnökeim jelöltek az idei UPC Csillag szavazáson mint a Közösség Csillaga.
Ehez ti is nagyban hozzájárultatok a remek szervezéssel. Köszömön szépen !!!!

Adamo Tamás - UPC Magyarország Kft.

mapei

"Emesével egy, a kiemelt partnereinknek szervezett utazás kapcsán dolgoztunk együtt. Az utazás több szempontból sem volt szokványos, hiszen ez alkalommal egy 4 napos ausztriai outdoor programra invitáltuk meg legfontosabb vevőinket, akik számos extrém kihívás keretében tehették próbára bátorságukat, erőnlétüket. Bár kezdetben kissé tartottunk a rendhagyó programok fogadtatásától partnereink részéről, hamar bebizonyosodott, hogy a jó szervezés, a jó helyszín, a jó programok –melyeket Emese biztosított- még azok körében is 100%-os sikert aratott, akiktől eddig távol álltak az ilyen jellegű kihívások. A közösen átélt élményeket a mai napig emlegetik partnereink, a csapat jókedvét a résztvevők által megküldött több száz fénykép a mai napig őrzi."

Pálfy Levente - MAPEI

mnb uj

"Sarló Emesével két önkéntes munka offsite program vezetőjeként ismerkedtem meg. Emese és csapata a bicskei Kossuth Zsuzsa gyermekotthon területén, közel 100 fő részvételével szervezett mindkét program előkészítését, szervezését és lebonyolítását eredményesen, professzionálisan oldották meg, a résztvevő munkatársak és a támogatott szervezet megelégedésére. A nagyfokú szervezettségen túl külön kiemelem Emese rugalmasságát, ahogy alkalmazkodott a résztvevők igényeihez és a változó helyzetekhez. Emese személyesen is hiteles, a munkát vezetők és a programban résztvevők számára széles körben elfogadott partner."

Ferenczi Barnabás - Magyar Nemzeti Bank

letlts

A tavalyi a utóbbi évekhez hasonlítva és minden elfogultságot mellőzve a vezetőség értékelése alapján az egyik legjobban sikerült céges csapatépítés volt. :) Ami alapvetően a Ti szakmaiságotoknak, rutinotoknak és szervezettségeteknek volt köszönhető :) - a többit meg a csodálatosan szép környezet és a jó idő tette hozzá.

Szilágyi Janka - Aramis Pharma

Agromatic

"Ennél a cégnél találtam meg azt, ahol a profizmus és a lelkiismeretesség egy helyen van. Számukra egyaránt fontos, hogy minden igényemet figyelembe vegyék, de ugyanakkor biztosítsák azt is, amiért csapatépítést rendeltem. Kiválóan alkalmazzák ezt a két dolgot. Igazán önfeledt volt a velük való munka, és a teljes csapatépítő program is."

Nagy Bence - Agromatic Automatizálási Kft.

decathlon

"Emesével egy vállalati felsővezetői csapatépítő programon dolgoztunk együtt. Értékeltük lelkesedését, rugalmasságát és jókedvű, felszabadult hozzáállását, ami a csapat kedvét is meghozta a játékos, ötletes vetélkedőhöz, amit számunkra szervezett, és programvezetőként irányított."

Turger Judit - Decathlon

max immun logo

„Köszönjük még egyszer, hogy megszerveztétek nekünk a csapatépítő programot, nagyon szép munka volt. A túrán kellemesen elfáradtunk, de a panorámáért meg a játékokért tényleg megérte. Már most sok sztori van az erdei túráról. :)"

Kárász Róbert - Max-Immun Kft.

draft

„Emese az első pillanattól nagyon szimpatikus volt: pozitív kisugárzásával, konstruktív hozzáállásával öröm volt vele a program megszervezése is. A sárkányhajózást az egész cég élvezte, életre szóló élményt nyújtva sokaknak. Emese csapata végig nagyon kedves és figyelmes volt mindenkivel. Több hónap elteltével is számosan felemlegetik és örömmel tekintenek vissza a nagy versenyre. Köszönjük szépen a profi munkát és a szép nyári emlékeket! Csak így tovább, hajrá!"

Bielek Gabriella - DRAFT FCB

Artvertising logo

Először is szeretném még egyszer nagyon szépen megköszönni a múlt pénteki csapatépítő programot. Nagyon élveztük és elhatároztuk, hogy mostantól csak ilyen játékos dolgokat akarunk csinálni ilyen alkalmakkor :)

Hanzi Renáta - Artvertising