Sarló Emese sarlo emese kajakban

Sarló Emese

vezető tréner, cégvezető

Első diplomáját pedagógusként szerezte, majd okleveles rekreáció irányítóként végzett a Testnevelési Egyetem mesterképzésén. Tréner, tapasztalati és outdoor tréner. Tizenegy éve szervez és vezet outdoor, indoor és karitatív 20-500fős csapatépítő programokat és tréningeket a legkülönbözőbb tevékenységet folytató cégeknek, a középes méretű vállalkozásoktól a multinacionális vállalatokig. Folyamatosan képzi magát trénerként és a tapasztalati tanuláson alapuló csapatépítő tréningek terén. Tízéves kora óta kajakozik, ebben a sportágban hatszoros magyar bajnok és nemzetközi kajak-kenu versenybíró. Számtalan hazai és külföldi vízitúrával és versennyel a háta mögött mindenféle vízen és mindenféle hajóban otthon érzi magát, legyen szó kajakról, kenuról vagy sárkányhajóról. Tizenhárom éve vezet vízitúrákat, fél évig a Csendes-óceánon, Új-Zéland partjainál dolgozott kajaktúra vezetőként. Ha nem lapát van a kezében, akkor hegyikerékpározik, a természetet járja vagy futja.

Szi Zsolt sport Szi Zsolt

Szi Zsolt

tréner

Trénerként elsősorban a csoportdinamika, a csoporttagok egymásra hatása érdekli, és ezzel a szemlélettel segíti az Active Training csapatát. Szabadidejében egy jazz együttesben zenél, fotózik, olvas és folyamatosan képzi magát. Sokféle szabadidősportot űz komolyan, de legszívesebben kajakozik, hegyet mászik és sítúrázik. Legfontosabbak számára a család és barátai.

Salamon Dorottya salamon dori

Salamon Dorottya

programvezető, tréner

Kommunikáció és magyar szakos tanári diplomájának megszerzését követően az emberek közötti együttműködés fejlesztésének lehetőségei érdekelték leginkább. Ennek köszönhetően ma készségfejlesztő trénerként, coachként és mediátorként tevékenykedik. Csoportvezetői feladatai között különös örömöt jelent számára a játékos, outdoor csapatépítő tréningek tartása. Szabadidejében szeret kirándulni, mágnesként vonzzák a hegyek, ahonnan a felmászást követően legszívesebben siklóernyővel száll tovább. Megszállott utazó, nagy örömet jelent számára, ha új tájakat barangolhat be. Emellet szívesen pihen akár egy egész napon át egy jó könyvvel a kezében.

niki1 niki2

Seres Nikoletta

programvezető, tréner

Végzettségét tekintve közgazdász, de már a főiskola alatt is inkább az emberek érdekelték a számok helyett, így kellő kitartással a főiskolát követően már ötéves tapasztalattal vágott neki a tréneri pályának, és azóta végzett business coach-ként és szervezetfejlesztő trénerként dolgozik. Közép- és nagyvállalati szektorban is számos indoor tréninget vezetett. 2011 óta dolgozik önálló trénerként, az utóbbi három évben pedig outdoor csapatépítéseket is vezet. Fő területe a szervezeti kommunikáció és együttműködés-fejlesztés. 2014-ben kezdett ismerkedni az erőszakmentes lókiképzéssel. Elkötelezett híve annak, hogy ezek a módszerek az üzleti életben is jól kamatoztathatók, így az itt megszerzett tudást a falak közé is becsempészi. Szabadidejében állatokkal foglalkozik, és túrázik a Dunakanyarban.

Grti greti2

Szarka Gréta

programszervező, irodavezető, facilitátor

Tanulmányait a Testnevelési Egyetemen végezte rekreációszervező szakon. Nagyon szeret emberekkel foglalkozni, sokszínű és izgalmas programokat szervezni, és az irodai háttérmunkában is nagy segítségére van az Active Training csapatának. Amikor csak teheti, felül egy fapados légitársaság gépére, és új városokat fedez fel barátaival.

ipach daniella Danka

Ipach Daniella

programszervező, facilitátor

Családja életében mindig központi szerepe volt a sportnak. Aerobic edző édesanyja hatására már fiatalon ebben a dinamikus sportágban találta magát. Később elkezdett versenyszerűen gyorskorcsolyázni, amit jégkorong-őrült édesapjának köszönhet. Aerobic edzői képesítés megszerzése után az ELTE Rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakán folytatta tanulmányait. Miután Tatáról Budapestre költözött, abbahagyta a versenyszerű sportolást, de azóta is rendszeresen jár futni, túrázni, síelni és snowboardozni, és kerékpárral közlekedik a városban. Animátori munkája mellett síiskolában oktat.

Vercsi vercsi2

Panák Veronika

programszervező, facilitátor

Óvodáskora óta a sport jelentős szerepet játszik az életében. 8 éven keresztül versenyszerűen ritmikus gimnasztikázott, melyben megszerezte az országos bajnoki címet, majd a szinkronúszás sportban ért el jelentős sikereket. Jelenleg szabadidejében számos sportban leli örömét, mint például futás, football, kerékpározás és úszás. Emellett kedvelt időtöltése a kutyáival való kirándulás. Tanulmányait is a mozgás öröme és annak átadása inspirálta. 2015-ben diplomázott a Testnevelési Egyetem rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakán, majd 2017-ben megszerezte a mester diplomát is ugyanezen a szakon. Jó kedvével és barátságos személyiségével az Active Training animátori csapatát bővíti.

sarlo imola2 imcsiii

Sarló Imola

pénzügyi vezető, facilitátor

Informatikus közgazdászként diplomázott, több mint tizenöt év szakmai tapasztalatával koordinálja az Aktív Tréning Magyarország Kft. pénzügyeit és végzi a humán erőforráshoz kapcsolódó feladatokat. Szabadidejét leginkább a természetben tölti, motorozással, túrázással és rádió távirányítású repülő modellezéssel. A háttérmunka mellett szívesen vesz részt facilitátorként elsősorban azokon az alkotó-kreatív programokon, ahol a résztvevőket valaminek a közös létrehozásában segítheti, és saját modelljeit is bevetheti.

image image 1

Vékássy Áron

facilitátor

Egészen kisgyerek kora óta sportol. Az úszás után nyolc éven át versenyszerűen kajakozott, ebben a sportban számos országos dobogós helyezést ért el. Szabadidejében mindenre kapható, ami mozgás. A kajak mellett különösen a síelést és a labdás sportokat szereti, pl. nagy amerikai foci kedvelő, ezt a sportágat amatőr szinten, irányítóként űzi. Érdeklik a nyelvek, felsőfokú szinten beszél angolul, középszinten oroszul, de tanult latinul, ógörögül is. Sok tudományterület felé nyitott, rendszeres résztvevője a tanulmányi versenyek döntőinek országos és nemzetközi szinten is. A komoly tevékenységek mellett szeret játszani, legyen szó akár sakkról, társasjátékról, vagy csapatjátékokról. Jelenleg mérnöknek készül. Nagyon jól érzi magát az Active Training csapatával, munka közben igyekszik ezt a lelkesedést átadni a vendégeknek is.

ildii Ildi

Szabó Ildikó

facilitátor

Már a középiskola évei alatt animátorkodással is foglalkozott és azóta különféle csapatépítő programok levezetésében segédkezik. A Testnevelési Egyetemen végzett aerobik edzőként és jelenleg a Műszaki Egyetem műszaki menedzser szak hallgatója. Gyerekkora óta a mozgás az élete része. 8 éven keresztül táncolt, majd az aerobik lett a nagy szenvedélye. 4 éve különféle csoportos órákat tart és jelenleg a személyi edzéssel is ismerkedik. Nagyon szeret emberekkel együtt dolgozni és adni magából, hogy az embereket az egészséges életmódra ösztönözze. Az Active Training csapatát az élet vidám oldalának kisugárzásával és facilitátor munkájával erősíti.