Egy különleges kiszabadulós csapatépítő játék, ahol nem egy zárt szobából kell a csapatnak kijutnia, hanem egy valódi szigetről!

A csapat egy szigeten találja magát, ahol egy repülőgép roncsára bukkannak. A repülőgép fekete dobozában egy rejtélyes, hiányos üzenetet találnak, amelyből megtudják, hogy ők maguk azok, akiknek a repülője lezuhant a szigetre, és valamilyen módon ki kell jutniuk onnan, mielőtt leszáll az éj. De hogyan? Ekkor ezt még nem tudják, és azt sem sejtik, hogy mi vár rájuk...

A Szigeten lépten-nyomon furcsa alakokkal találkoznak, akik különböző túlélő próbák elé állítják őket. Ahogy a hiányos üzenet részletei kezdenek összeállni, úgy halad a történet előre, és a csapat úgy jut el a megoldáshoz és a szabaduláshoz.

A csapat végig együtt harcol az életben maradásért a rejtélyes szigeten. Csakis együtt képesek felvenni a harcot a SZIGET mélyéből eredő fenyegetéssel. Ebben az izgalmas, misztikus és „félelmetes" kalandban a csapattársak csak egymásra számíthatnak, ezért az, hogy kijutnak-e a szigetről, azon múlik, hogy mennyire tudnak megbízni egymásban, tudnak-e együtt gondolkodni és együtt tudnak-e működni?

Közben itt-ott árnyak suhannak el mellettük, és egy idő után már nehéz eldönteniük, hogy amit látnak, az a valóság vagy csak saját hallucinációik.... Az idő pedig ellenük dolgozik...

A program helyszíne a vadregényes és gyönyörű Tisza-tavai Kalandsziget.