Béres Alexandra és Sarló Emese, egy fizikai és egy készségfejlesztő tréner/coach összefogásából született ez a komplex értékmegőrző/megtartó program a Covid-19 vírus megjelenése miatt kialakult helyzetre válaszul. Célunk a programmal a szervezetek támogatása a munkatársak testi-lelki egészségének, az egyéni és csapat jóllétnek, a csapatszellemnek és az eredményességnek a megőrzésében, a munkatársak megtartásában - a pandémiás időszakban és utána is. A programcsomag elemei a csapat szükségletei szerint választhatóak.megőrző program logo kicsi

A csapatok életében mindig is az együttműködés volt a kulcskérdés a hatékonyságot, az eredményességet, és így a szervezet nyereségességét illetően, de soha nem volt annyira, mint most, a pandémiás időszakban. Amikor a félelmek, bizonytalanság, izoláció, folyamatos stressz, monotonitás és mozgásszegény életmód napi szinten befolyásolják a csapatdinamikát a home office-ban (remote) vagy részben home office-ban dolgozó (hibrid) csapatoknál.

Egy csapat hatékony együttműködésének feltétele az egyén jól-léte. Programunk abban nyújt segítséget a szervezeteknek, egyéni és csapat szinten egyaránt, hogy a munkatársak meg tudják őrizni testi-lelki, mentális egészségüket, kapcsolódni tudjanak egymáshoz, közös, pozitív élményekhez jussanak, megtapasztalják a hatékony együttműködést az online térben (azt, hogy ott is lehetséges), felszabaduljanak a mindennapi stressz alól, növekedjen a pozitív attitűdjük és motivációjuk ebben a nehéz időszakban és utána.

Egy fizikai és egy készségfejlesztő tréner/coach összefogásából született ez a komplex értékmegőrző/megtartó program a Covid-19 vírus megjelenése miatt kialakult helyzetre válaszul. A program kialakítása során szükségünk volt az egyenként 15, ill. 20 év alatt megszerzett tudásunkra és tapasztalatunkra a saját területünkön, hogy a leghatásosabb eszközökkel segíthessünk ügyfeleinknek 2021-ben. Úgy érezzük, hogy közös gondolkodásunk eredményeképpen egy olyan komplex programot tudunk ajánlani a szervezeteknek elérhető áron, amely rugalmas, minden csapat saját szükségleteire szabható. Mélyreható, hosszantartó segítséget tud adni a pandémia munkavállalókat érintő negatív hatásainak kezelésére, ellensúlyozására, és ezáltal a szervezetek eredményességének megtartására és fokozására.

TRÉNEREINK:

Béres Alexandra
Fitness Európa és világbajnok, Súlykontroll életmód program kidolgozója

Fitness Európa és világbajnoki címei mellett, még másik két sportban (RG és curling) is a válogatott szintre jutott el 20 éves aktív élsportolói múltjában. A Súlykontroll Program kidolgozója, mely egyedi és átfogó életmód program táplálkozásról, pszichológiáról és természetesen, mozgásról. Az emberekhez, sporthoz, egészséges életmódhoz való különleges hozzáállásával számtalan helyen (DVD, TV, újság, internet, sport- és egészségnapok) és módon találkozhattunk az elmúlt több mint 20 évben. A csoda mindenkiben benne van vallja ő, az odavezető út pedig egyéni.

Sarló Emese
készségfejlesztő tréner, outdoor-tapasztalati tréner, outdoor coach

Tréneri munkájának középpontjában a tapasztalati tanulás, az erősségekre és pozitívumokra való fókuszálás és építkezés állnak. Tizennégy éve dolgozik csoportokkal, elsősorban kommunikációs és együttműködést fejlesztő, ill. szociális készségeket fejlesztő tréningeket facilitál. Coach-ként egy új helyszínen, a természetben sétálva támogatja az egyént vagy a csapatokat az elakadásaikban, döntéseik meghozatalában, új inspirációk gyűjtésében, testi-lelki jól-létük megőrzésében.

A PROGRAMCSOMAG VÁLASZTHATÓ ELEMEI

„A csoda benned van!” online motivációs interaktív előadás a testmozgásról és Súly-kontroll átmozgató, játékos torna 45 percben
Helyszín: Online tér, a cég saját platformján
Időtartam: 90 perc
Maximális létszám: nincs
Tréner: Béres Alexandra

Stresszkezelés, a kiégés megelőzése a pandémia alatt és után, 1 alkalom
Helyszín: Online tér, Zoom-ban vagy a cég saját platformján
Időtartam: 1 nap, szünetekkel
A programcsomagban szereplő maximális létszám: 12 fő (nagyobb létszám esetén kérje egyedi ajánlatunkat)
Tréner: Sarló Emese

„Pozitivity” vagy „Ki a karanténból!” online csapatépítő program a csapat hatékony kommunikációjának és együttműködésének fenntartásáért a pandémia alatt és után,1 alkalom
Helyszín: Online tér, Zoom-ban vagy a cég saját platformján
Időtartam: 2-3 óra
A programcsomagban szereplő maximális létszám: 12 fő (nagyobb létszám esetén kérje egyedi ajánlatunkat)
Tréner: Sarló Emese

„1000 km kajakkal a folyón” online, interaktív motivációs előadás, 1 alkalom
Helyszín: Online tér, Zoom-ban vagy a cég saját platformján
Időtartam: 1-1,5 óra
Maximális létszám: nincs
Tréner: Sarló Emese

Outdoor coaching – 3 alkalom (1,2 vagy 3 fő részére)
Helyszín: előre egyeztetett természeti terület a résztevő(k) által jó megközelíthetőséggel
Időtartam: kb. 2 óra /alkalom
Coach: Sarló Emese

PROGRAMCSOMAG ÁRAK

Béres Alexandra program + 1 program Sarló Emesével (választható melyik) ár: 340 000 Ft + áfa
Béres Alexandra program + 2 program Sarló Emesével (választható melyik) ár: 430 000 Ft + áfa

A programcsomagok díja tartalmazza:

• a két tréner, Béres Alexandra és Sarló Emese díját;
• a program előtti egyeztetéseket, szervezést, program facilitálását;
• know-how-t.
Más, egyedi igények, ill. más létszám esetén kérje egyedi programcsomag ajánlatunkat!

RÉSZLETESEBBEN A PROGRAMELEMEKRŐL:

A csoda benned van!

Az előadás célja a mozgásos motiváció kialakítása. Segítséget nyújt mindazoknak, akik bár szívük mélyén fontosnak találják a fizikai aktivitást és az egészséges életmódot, mégis valahol elakadtak, és nem tudják, hogy milyen típusú mozgásra, milyen intenzitással lenne szükségük az egészséges immunrendszerük kialakítása érdekében.
A jó hangulatú, motiváló beszélgetés célja az, hogy a résztvevők a hétköznapokban is erőt, lelkesedést nyerjenek az előadás tartalmából táplálkozva.
A 45 perces Súly-kontroll torna során a bemelegítéstől a nyújtásig minden testrészt átmozgatunk. A tornához sportos öltözet és egy szőnyeg (ha van polifoam) javasolt.

Stresszkezelés, a kiégés megelőzése a pandémia alatt és után

Gyakorlatorientált stresszkezelés tréning, amely a pandémia okozta, munkavállalókat érő negatív hatásokra koncentrál, és amelynek célja, hogy a résztvevők felismerjék a stressz és a kiégés tüneteit, stressztűrő képességük fejlesztésének lehetőségeit, és megismerjék a stresszkezelés eszközeit.

Pozitivity” vagy „Ki a karanténból!” online csapatépítő program a csapat hatékony kommunikációjának és együttműködésének fenntartásáért a pandémia alatt és után

Online csapatépítő élményprogramjaink elsősorban abban nyújtanak segítséget a munkatársaknak, hogy kapcsolódni tudjanak egymáshoz, közös, pozitív élményekhez jussanak, megtapasztalják a hatékony együttműködést az online térben (azt, hogy ott is lehetséges), felszabaduljanak a mindennapi stressz alól, növekedjen a pozitív attitűdjük és motivációjuk.
A csapatépítő programok ideális maximális létszáma 12 fő. Nagyobb létszámú csapatok estén lehetőség van több tréner bevonására.)

„Pozitivity”
Csapat-társasjáték, amely a csapaton belüli erősségekre, pozitívumokra koncentrál, és a pozitív gondolatokat, attitűdöt erősíti. Játékos formában segíti a csoportismereti folyamatokat és erősíti a csapatkohéziót. Erősíti a csapat magáról való pozitív énképét, a csapat önbizalmát, növeli a csoporttagok önbecsülését és a társak megbecsülését. Megerősítéseket közvetít minden csapattag felé, melyeket a többiek visszajelzései még hangsúlyosabbá tesznek. Mindez különös jelentőséget kap a járvány okozta változások közepén.

„Ki a karanténból”
Online szabadulószoba, amely játékos formában egyszerre segíti a csapat hatékony kommunikációjának, együttműködésének fenntartását, fejlesztését, és a játékos, közösen megoldandó feladatokon keresztül a testi-lelki kiszabadulást a vírus okozta karantén érzésből.

„1000 km kajakkal a folyón” online, interaktív motivációs előadás
– célokról, nehézségekről, krízisekről és az ezeken való túljutáshoz használható eszközökről, pozitív gondolkozásról, párhuzamban a jelen pandémiás helyzettel

Sarló Emese 2018. nyarán a Duna forrásától útnak indult egyedül egy egyszemélyes kajakkal haza, a Szentendrei-szigetre, amely több hetes dunai utazást jelentett neki. Történeteken és az utazás során készített fényképeken keresztül mesél az útjáról: nehézségekről, az ismeretlenhez, váratlan helyzetekhez való alkalmazkodásról, krízisekről, segítségekről, belső erőforrásokról és motivációkról, a komfortzónából való kilépésről, egyéni határok megtapasztalásáról és átlépéséről, a folyóról, tájakról, kalandokról, tapasztalásokról és találkozásokról. De legfőképpen arról, ami a hallgatókat érdekli. Az előadás-beszélgetés a folyón, folyamatosan változó körülmények között zajló útról, aktuális téma a pandémiás időszakban, segítséget nyújthat a hallgatóknak a pozitív gondolkodás, attitűd kialakításában, megerősítésében.

Outdoor coaching – vezetőknek, munkatársaknak
„Válaszlépéseink” a természetben sétálva a járvány okozta negatív hatásokra

Egy csapat eredményességének egyik kulcs tényezője a hatékony együttműködés, amelynek feltétele az egyén „jól-léte”. Az outdoor coaching segít az egyéni elakadások, kérdések feldolgozásában, az egyén testi-lelki egészségének és motivációjának megőrzésében, új inspirációkhoz jutásban, mely talán soha nem volt fontosabb, mint most, a pandémiás időszakban.
Az outdoor coaching során a coaching erdei séta közben zajlik, „használva” a természet erejét a tanulási folyamatban. Az outdoor life coach a természetben sétálva beszélget az egyénnel (vagy csapattal – outdoor team coaching esetén), ill. vezet különböző aktivitásokat a természetben.
Az outdoor coaching komplexen, többféle eszközzel dolgozik. Akár már egy alkalom is kézzelfogható segítséget nyújt ahhoz, hogy az egyén saját erőforrásait használva tudja kezelni a járvány okozta negatív hatásokat.

 

További információkért a programelemekről, keressen minket, örömmel mutatjuk be a programjainkat,
képzéseinket telefonon, online vagy akár személyesen is!