Az idei Év Outdoor Csapata túraversenyen az időjárás is a résztvevők lelkesedése mellé állt, nem esett az eső, áprilisi kirándulóidőben zajlott le az esemény! Nagyon köszönjük a résztvevő csapatoknak, hogy eljöttek, és vidáman megküzdöttek a kihívásokkal.

Ezúton is gratulálunk az idei győztesnek, a Decathlon Miskolc csapatának, akik egy évig birtokolhatják a verseny vándorkupáját és a 2017 Év Outdoor Csapata címet! 

Az eseményen rekordok is dőltek, idén születtek az eddigi legjobb időeredmények, külön gratulálunk a Decathlon Miskolc és az Intrum Jusitita csapatának, akik három órán belül teljesítették a túrát!Ezen kívül Természet-Art versenyben, túra kvízjátékban és fotópályázatban mérethették meg magukat a résztvevők. Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek, illetve a fotópályázatra még várjuk a nevezéseket!

Köszönjük a Corvina Party Service-nek az elképesztően finom ebédet, valamint hálásak vagyunk minden támogatónknak, akiknek a jóvoltából sokféle ajándékot sorsolhattunk ki a résztvevők között.

Reméljük, hogy jövőre is hasonló jókedvvel és lelkesedéssel vágnak majd bele a csapatok a versenybe! Túrázzatok sokat, irány az erdő, ott mindenki nyer!