Kedves Kalandtúrázók!

Immár öt éve teszteljük az „Év Outdoor Csapata” túra útvonalát, hol sáros, esős körülmények között, hol jó időben és szikrázó napsütésben és örömmel jelentjük Nektek, hogy így is, úgy is működött! A tavasz már megmutatta, hogy közeledik, áprilisra már biztosan zöldellő, virágokkal teli erdőben versenyezhettek a vándorkupáért. Szeretettel várunk Benneteket a tavasz köszöntésére április második szombatján – a megszokott útvonalon, viszont vadonatúj kihívásokkal!

Ezúttal szeretnénk tájékoztatni benneteket a program részleteiről:

Időpont: 2019. április 13. szombat

Eső nap: 2019. április 14. vasárnap

Jelentkezési határidő: 2019. április 1. hétfő

Jelentkezési díj: A program meghívott ügyfeleinknek ingyenes.

Javasolt csapatlétszám: 4-8 fő (maximum 8 fő)

Regisztráció, startcsomagok átvétele és indulás a túrára: 10 órától 11 óráig a Túraközpontból. Javasoljuk, hogy ne hagyjátok az indulást az utolsó pillanatra, mert esetleg torlódás alakulhat ki más csapatokkal, és nem tudtok elindulni időben. A startcsomagban minden résztvevő vizet, banánt, müzli szeletet és szőlőcukrot kap a túrára.

Túraközpont: Csobánka, Közösségi Ház, Béke út 4. A Közösségi Ház a település központjában található. Mosdók, átöltözési lehetőség van a helyszínen. Túraútvonal: Csobánka/Oszoly-csúcs/Csúcs-hegy/Mackó-barlang/Kevély-nyereg/Nagykevély/ Csobánka. A túra körtúra, tehát ugyanoda érkeztek, ahonnan elindultok. Minden csapat egy térképet és szöveges leírást kap a túraútvonalról. Túratáv: 8 km Összes szintemelkedés: 533 m

A kalandtúra-verseny: A játékos túraversenyen más cégek csapataival mérkőzhettek meg. A győzelemhez a túra útvonalát minél rövidebb idő alatt kell teljesítenetek, és a különböző „outdoor kihívásokat” kell minél jobban megoldanotok. Az sem árt, ha felkészültök a Pilis hegységből és élővilágából, de ha a helyszínen nyitott szemmel jártok, az segíteni fog! A kalandtúrán való részvételhez nem szükséges semmilyen előzetes tapasztalat vagy extra fittség, csak általános jó kondíció, sok lelkesedés, figyelem és a természet szeretete.

A helyszín megközelítése: Csobánka megközelítése Budapest felől a 11-es úton Szentendréig, Szentendre elején, a második közlekedési lámpánál, a benzinkút után balra fordulva Pomáz felé, Pomázon keresztül.

Parkolás: A Közösségi Ház előtt, a Csobánka központjában található parkolóban, vagy ha mindkettő megtelt, akkor a falu utcáiban. Javasoljuk, hogy gyertek teleautókkal, hogy könnyebben találjatok parkolóhelyet és védjük a természetet!

Javasolt öltözet és eszközök: A tavaszi időjárásnak megfelelő, sportos, kényelmes öltözet, túrabakancs, túracipő vagy sportos, zárt, vízálló lábbeli, meleg felsőrész, esőkabát, sapka, napszemüveg, naptej, rovarriasztó. Ha van, CÉGES SAPKA VAGY PÓLÓ, hogy a csapatotok megjelenése egységes legyen. HÁTIZSÁK, amiben a túrára magatokkal tudtok vinni fejenként legalább 1 liter folyadékot és ennivalót.

Díjak: A kalandtúra versenyen az első három helyezett csapatot díjazzuk, a legjobb csapat pedig hazaviheti AZ ÉV OUTDOOR CSAPATA VÁNDORKUPÁT!

Ebéd: A program végén szeretettel várunk benneteket egy kis harapnivalóra és innivalóra.

Eredményhirdetés és Tombola: Az utolsó csapat visszaérkezésekor, várhatóan kb. 14 óra körül. Az Év Outdoor Csapata tombolán hasznos outdoor ajándékokat sorsolunk ki a jelenlévők között.

Családtagoknak, gyerekeknek: Egy rövid, mindenki számára teljesíthető, de látványos kiránduló útvonalat javaslatunk. A Túraközpontból a túraleírás elvihető. Ez a rövidebb túra ugyanonnan indul, és ugyanoda érkezik, mint a kalandtúra verseny - egy része megegyezik a kalandtúra verseny első szakaszával. A túra elején, az Oszoly-Pihenőnél piknikezésre is van lehetőség. Javasoljuk, hogy hozzatok magatokkal piknik pokrócokat, és élvezzétek a tavaszi természetet!

Irány az erdő, győzzenek a legjobbak!

Jelentkezés az Év Outdoor Csapata 2019 versenyre

Csapattagok

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec