További képzéseink

Fő profilunk a csapatfejlesztés, de a tapasztalati tanulás módszertanában szerzett tudásunkat és tapasztalatunkat más területeken is használjuk. Szakmai partnereinkkel együttműködünk a vezetőképzésben, ill. a tréner/facilitátor képzésben, az ő képzéseiket az általunk kifejlesztett modulokkal erősítjük.

Outdoor tréner képzés

Az Indynamics Consulting tréner képzésének outdoor tréner modulját az Active Training trénerei vezetik. Ajánljuk azoknak a leendő vagy már képzett trénereknek, aki outdoor tréningeket szeretnének vezetni, ill. azoknak, akik tréningjeiket szeretnék színesíteni outdoor, élménypedagógiai elemekkel. Részletesen a képzésről »

Outdoor animátor képzés

Az outdoor animátor képzést azoknak ajánljuk, akik csoportokkal foglalkoznak, és munkájukban szeretnék az élménypedagógiát használva hatékonyan segíteni a csoportokat a fejlődésben. A képzésen a résztvevők megtanulják az éménypedagógiai gyakorlatok felhasználásának módját, a gyakorlatok és a gyakorlatok utáni feldolgozás facilitálását. Részletesen a képzésről »

Vezetőként fejlődni

Az Anterescsoport komplex vezetőképző programjának csapatvezetés/csapatmunka modulján a résztvevők az Active Training trénereivel találkoznak. Az élménypedagógia módszerével egyszerre két szinten szerezhetnek saját élményeket, tapasztalásokat: saját vezetői működésükről és a csapatműködésről. Részletesen a képzésről »